Informativni portal Zdici.info Vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge portala.

Korištenjem bilo kojeg dijela portala te svih njegovih dijelova i internetskih stranica Zdici.info portala, odnosno Udruženja smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove internetske stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove internetske stranice isključivo za osobnu upotrebu i na vlastitu odgovornost.

Portal polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala i podložno je tužbi. Udruženje ZDICI.INFO kao osnivač web portala ne stoji iza istinitosti informacija, koje su preuzete iz drugih izvora.

Drugi portali i internetske stranice smiju prenijeti dijelove autorskih članaka uz obavezno navođenje izvora pri čemu su dužni objaviti i link na originalni tekst na Zdici.info portalu u obliku izvornog imena članka koje i linka. Članke, vijesti i tekstove drugih izvora koji se nađu na Zdici.info portalu kod preuzimanja potrebno je obraditi na način kako to vlasnici autorskih prava istih nalažu.


Uredništvo Zdici.info portala zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave. Zdici.info portal zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.


Registracijom na portal Zdici.info korisnik stiče određena prava koja nemaju drugi posjetitelji portala. Registrovani korisnik može postati svaki posjetitelj koji prođe postupak registracije. Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Portal zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja korisničkog računa i/ili jedne ili više usluga za koje je korisnik registrovan, bez prethodne najave ili/i objašnjenja.


Zdici.info portal se sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.


Sve sadržaje Zdici.info portala koristite na vlastitu odgovornost. Portal se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i izvan portala isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača.


Ne snosimo odgovornost ni za kakvu štetu nastalu korištenjem ili oglašavanjem na ovom portalu. Komentari i diskusije odražavaju stavove njihovih autora a ne nužno i stavove poslovnog Zdici.info portala.