Velika utakmica za odbojkaše Zavidovića, upućen poziv svim navijačima

Sport

U nedjelju 5. marta s početkom u 17 sati zavidovićki odbojkši igraju derbi u okviru 15. kola Super lige FBiH. 

Nakon sjajnih nastupa u prethodna četiri kola nastavka proljetnog dijela prvenstva, ljubitelji odbojke iz Zavidovića moći će uživati u majstorijama domaćeg tima i odličnih protivnika iz Brčkog.

Odbojkaši Galeba učinit će sve da se domognu bodova u Zavidovićima, ali uzme li se u obzir da Zavidovićani imaju samo jedan poraz i da su nadigrali Ilidžu, Napredak i Mladost, te da domaća publika sa nestrpljenjem čeka nastup svojih odbojkaša koji bi ovom pobjedom zauzeli sami vrh Super lige FBiH, jasno je da pred njima nije nimalo lagan zadatak.

Trener Mujanović ima sve igrače na raspolaganju, a proteklog vikenda u Žepču uigravane su neke nove akcije tako da je igrački pogon u potpunosti spreman za najvažniju utakmicu sezone.

Pozivamo ljubitelje odbojke da u nedjelju dođu u što većem broju i da zajedno proslavimo još jednu pobjedu u nizu. Poseban poziv navijačkoj skupini Rockers da zauzmu svoja mjesta pod balkonom u sportskoj dvorani i pruže maksimalnu podršku domaćoj ekipi.” – poručili su iz kluba.

A. B./Zdici.info