Uskoro „Ljeto u gradu“ Zavidovići

Zabava

Tradicija organiziranja kulturno-zabavnog programa pod nazivom „Ljeto u gradu“ počela se obilježavati od 2001. godine. Manifestacija je postala jedna od ljetnih prepoznatljivosti grada, a zahvaljujući bogatom i raznolikom programu tako će zasigurno biti i ove godine.

Ovogodišnja manifestacija biti će održana na platou ispred Centra za kulturu Zavidovići, a program će trajati od četvrtka 25. jula do srijede 31. jula 2019. godine. Posjetioce očekuje bogat i zanimljiv program!

Kao i prethodnih godina pokrovitelj manifestacije “Ljeto u gradu” je Općina Zavidovići, a organizator manifestacije je JU „Centar za kulturu“ Zavidovići.

Organizirane predstave, koncerti, književna večer, promocije knjiga, večer sevdaha i ostala događanja iz godine u godinu u Zavidovićima privlače sve veći broj ljudi, ne samo iz općine, već i okolice.

18. Kulturno-zabavna manifestacija „Ljeto u gradu“ trajat će sedam (7) dana, a početak programa će ozvaničiti bogat vatromet i obraćanje Općinskog načelnika Hašima Mujanovića.

Zdici.info