U zubima nosio tek rođenu bebu i tako je spasao od sigurne smrti!

Dešavanja

Stravičan prizor psa koji u čeljustima nosi novorođenče izaziva jezu, ali ovaj pas je heroj.

SAUDIJSKA ARABIJA – Živimo u svijetu punom okrutnosti, okruženi smo bezdušnim, nehumanim ljudima. Ti ljudi koriste svaku priliku da zloupotrebe pse, ostave ih same i gladne na ulicama, truju ih ili ih ubijaju.

S druge strane, psi, koji su tu za ljude, bez obzira koliko mržnje i zlostavljanja su dobili od njih, čuvaju od opasnosti, čineći svijet nevjerovatnim svojom lojalnošću i ljubavlju.

Ova priča pokazuje koliko su psi plemeniti, bilo da žive u domu ili su lutalice, njihova srca i moral su isti!

Dok je pas lutalica cunjao okolo u potrazi za hranom, našao je na novorođenče! Beba koja je, činilo se, rođena samo nekoliko sati ranije!

Ono što je najstrašnije jeste činjenica da je pupčana vrpca i dalje bila vezana za bebu!

Pas je prišao bliže bebi, držeći je između svojih čeljusti otišao je ka obližnjoj kući, ostavio bebu ispred vrata i počeo da laje! Želio je da dozove nekoga ko bi spasao tek rođenog, nezaštićenog dječaka! Članovi porodice koji su živjeli u toj kući čuli su psa kako očajnički grebe i laje tražeći pomoć! Otvorili su vrata i zanijemeli od prizora!

Porodica je novorođeno dijete odnijela u bolnicu, a čudesna stvar je da je dječak preživio! Spasen je samo zahvaljujući ovom čudesnom psu!

(Kurir.rs)