U prodaju puštene karte podrške za RK Krivaja

Sport

RK Krivaja još jednom je pokrenuo akciju kupovinu karata kao znak solidarnosti i podrške klubu da lakše prebrodi troškove organizacije utakmice tokom pandemije.

Pred rukometašima Krivaje preostala su još dva susreta, prvi je na rasporedu sutra na gostovanju kod ekipe MRK Goražda, dok je posljednji susret doigravanja zakazan za subotu kada će u Zavidovićima gostovati MRK Iskra. Krivaja bi već u Goraždu eventualnom pobjedom osigurala jednu od pozicija koje garantuje povratak u Premijer ligu.

Nakon uspješne organizacije akcije “Karta pomoći” za meč drugog kola protiv Goražde iz kluba su odlučili organizovati još jednu akciju za domaću utakmicu protiv Iskre u posljednjem kolu, a kada će nadati se u Zavidovićima biti proslavljen povratak Premijer lige u naš grad.

Karte su puštene u prodaju danas i mogu se kupiti kod radnika na parkingu ispred zgrade Općine Zavidovići, u butiku opreme Exito, noćnom klubu Seven, Corona Pubu, te restoranima Avangarde, Venezija i Paris.

Svi oni koji kupe kartu neće moći ući na utakmicu iz već poznatih razloga, ali ćete pokazati odgovornost i ljubav prema svom klubu i gradu. Svi smo mi Krivaja, poručili su iz kluba.

Zdici.info