U četvrtak promocija knjige "Balans Života"

Zabava

U četvrtak će u sali Javne biblioteke Zavidovići s početkom u 17:30 biti održana promocija knjige „Balans života“, čija je autorica Alma Al-Daher.

Knjiga „Balans života“, psihologa Alme Al Daher (rođene Mahmutović) napisana je, kako kaže sama autorica, iz ljubavi prema životu i svim njegovim životnim temama u koje smo direktno uključeni, a teme se tiču naše svakodnevnice, te je jezik kojim je pisano djelo prilagođeno širokim narodnim masama.

Sam naziv knjige govori da svoj sadašnji momenat u svakom trenutku trebamo držati pod kontrolom, odnosno u snažnom balansu… Knjiga je srcem pisana , osjetit ćete energiju, poručuje autorica.

Alma Mahmutović rođena je 16. septembra 1983. godine, a svoju diplomu je stekla na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu. Članica je ZINK-a, prvog znanstveno-istraživačkog inkubatora u Bosni i Hercegovini. Kao volonterka u NVO altruista “Svjetlo” pomagala je u psihološkom, edukacijskom i socijalnom razvoju djece s umanjenim sposobnostima. Bila je koordinatorica za poslove projekta Enciklopedija Bosne i Hercegovine. Trenutno je aktivna na polju educiranja za Life Coach i NLP practitioner.

A. B./Zdici.info