Izborni rezultati - Lokalni izbori 2020 LIVE

Općinski načelnik

Posljednje izmjene: 28.11.2020. u 16:25

Općinsko vijeće (Osvojeni glasovi)

NAPOMENA: Rezultati lokalnih izbora 2020 za općinu Zavidovići se preuzimaju sa oficijelne stranice Centralne Izborne Komisije Bosne i Hercegovine (CIK BiH). Isti se preuzimaju periodično te u datom momentu mogu predstavljati pogrešnu sliku stanja ukoliko nisu pravovremeno ažurirani. Portal Zdici.info se ograđuje od eventualnih pogrešnih rezultata načinjenih od strane CIK-a ili treće strane.

Sve spremno za početak uličnog basketa u Zavidovićima

Sport

Zavidovićani odbrojavaju dane do novog 3×3 Street Basket turnira koji će biti 06. – 07. jula na košarkaškom terenu sportskog centra “Partizan”.

U Zavidovićima će se od odigrati četvrti po redu 3×3 Street basket turnir koji je uvršten u FIBA kalendar. Ovo je idealna prilika za sve ljubitelje dobrog basketa, druženja i sklapanja novih poznanstava. Nagrada za prvo mjesto je 2000 KM, za drugo mjesto 1000 KM dok je za treće mjesto 300 KM.
Vrhunska organizacija na čelu sa mladim ljudima iz Zavidovića i veliki odziv ekipa sigurno su garant dobre zabave za sve ljubitelja ovog sporta u našem gradu i regiji.

“Street Basket Zavidovići” je ambiciozni projekat članova “SKU Animus”. Projekat je nastao u julu 2016. godine s ciljem promovisanja, oživljavanja i razvoja sporta, kulture i turizma te podsticanja na sportsko, kreatino, kulturno i umjetničko izražavanje mladih na području opštine Zavidovići.

Projekat je samim nastankom dosegnuo visok nivo te je kao takav podržan i uvršten u FIBA-in kadar košarkaških turnira. Na prvom turniru učešće je uzelo 20 ekipa, dok su iduće godine pored 22 domaće ekipe, zavidovićki basket uveličale i dvije inostrane ekipe (Beograd, Beč i ekipa 3×3 Lithuania).

Zdici.info