Škola RK Krivaja najuspješnija škola rukometa u Omladinskoj ligi sjever u jesenjem dijelu prvenstva

Sport

U vikendu koji je iza nas odigrano je posljednje deveto kolo Omladinske lige Sjever (liga tuzlanskog i Ze-Do kantona) u jesenjem dijelu prvenstva.

Škola rukometa RK Krivaja je prema rezultatima selekcija i plasmanu na tabelama najbolja škola rukometa u Omladinskoj ligi Sjever. Plasman naših selekcija na tabeli nakon prvog dijela prvenstva je slijedeći:

1. Prvo mjesto selekcija 2010.
3. Treće mjesto selekcija 2008.
1. Prvo mjesto selekcija 2006.
2. Drugo mjesto selekcija 2004.

“Sa ovim uspjehom smo itekako ponosni, jer pokazujemo da vodimo računa o svojoj budućnosti. Naš cilj je da okosnicu Seniorskog tim RK Krivaja čine upravo igrači, koji su prošli našu školu rukometa. Također ovom prilikom želimo da se zahvalimo i čestitamo komesaru takmičenja ORL Sjever prof. Anesu Đuloviću na vođenju lige, kao i predsjednicima rukometnih saveza Ze do i Tuzlanskog kantona, te svim sudijama, delegatima, službenim i medicinskim osobam. Za kraj još jednom čestitamo našim dječacima i trenerima na rezultatima koje su postigli, te im želimo puno sreće i uspjeha u proljetnom dijelu prvenstva Omladinske lige Sjever” – navode iz Škole rukometa Krivaja”.

Zdici.info