SDA ZDK: U Zavidovićima i Maglaju održani veličanstveni skupovi SDA

Dešavanja

Sale u kojima su se održavali predizborni skupovi bile su premale da prime sve one posjetioce i simpatizere SDA koji su se željeli upoznati s Izbornim programom SDA za Opće izbore 2022. godine i čuti obraćanje Bakira Izetbegovića, koji je dočekan s ovacijama.

Predstavljeni su i nosioci lista za sve nivoe vlasti koji se biraju na ovim izborima.

Miralem Galijašević, predsjednik Kantonalnog odbora SDA ZDK i nosilac liste za Parlament FBiH, rekao je da su ovo izuzetno značajni izbori te da je siguran u brilijantnu pobjedu SDA, jer je narod prepoznao da se istinski borimo za Bosnu i Hercegovinu, dok je cilj političkih protivnika isključivo borba protiv SDA i Bakira Izetbegovića.

„Pobijedit ćemo jer ono što obećamo to i ispunimo. Od rekonstrukcije škola do povećanja stipendija, povećanja iznosa sredstava za poticaje poljoprivredi i privredi do poboljšanja i ulaganja u zdravstveni sektor“, rekao je Miralem Galijašević.

Sjajna atmosfera i veliki broj mladih ljudi koji su posjetili naše predizborne skupove u Maglaju i Zavidovićima potvrda su da je Vlada Zeničko-dobojskog kantona, predvođena Strankom demokratske akcije, uspješno realizovala mnogobrojne projekte i opravdala povjerenje građana.

Veličanstvena podrška građana u Maglaju i Zavidovićima, jasan su pokazatelj da Stranka demokratske akcije i Bakir Izetbegović sigurno pobjeđuju u oktobru.
SIGURNO SDA
KANTONALNI ODBOR SDA
ZENIČKO-DOBOJSKOG KANTONA

Zdici.info