Potpisan Ugovor o izvođenju radova na vodovodnom priključku mještana dijela naselja Gornji Sinanovići

Dešavanja

Foto: Zavidovici.ba

Općinski načelnik Hašim Mujanović i Amer Halilović koji zastupa konzorcij JKP „Radnik“ d.o.o. Zavidovići i „Dževkomerc inžinjering“ d.o.o. Zavidovići, dana 08.01.2021. godine potpisali su Ugovor o izvođenju radova na vodovodnom priključku mještana dijela naselja Gornji Sinanovići na vodovod „Suha“, MZ „Gostović“ – PS sa rezervoarom V=5m3.

Nakon provedene tenderske procedure za najpovoljnijeg Izvođača radova odabran je konzorcij JKP „Radnik“ d.o.o. Zavidovići i „Dževkomerc inžinjering” d.o.o. Zavidovići, a ukupna vrijednost navedenog projekta iznosi 31.712,25 KM sa uračunatim PDV-om. Rok za izvođenje radova je 60 radnih dana od dana uvođenja Izvođača u posao.

Projekt izvođenje radova na vodovodnom priključku mještana dijela naselja Gornji Sinanovići na vodovod „Suha“, MZ „Gostović“ – PS sa rezervoarom V=5m3 je predviđen za finansiranje Programom utroška sredstava vodnih naknada za 2020. godinu, nakon okončanog postupka javne nabavke radova putem konkurentskog zahtjeva za dostavu ponuda.

Načelnik Mujanović podržao je projekt izvođenje radova na vodovodnom priključku mještana dijela naselja Gornji Sinanovići na vodovod „Suha“, MZ „Gostović“ – PS sa rezervoarom V=5m3, te smatra da će realizacija ovakvih projekata značajno poboljšati kvalitet života u općini Zavidovići.

Izvorni Članak: www.zavidovici.ba