Pomozimo liječenje naše desetogodišnje sugrađanke Sajre Mahmutović

Život

Desetogodišnja sugrađanka Sajra Mahmutović, koja se dugi period svoga krhkog djetinjstva bori s više oboljenja i topli porodični dom napušta, kako bi tešku borbu za ozdravljenje vodila u bolničkim krevetima treba našu pomoć.

Sajra je primjer velikog borca, velike snage, velike pouke za sve nas, ali i poruka prilike da se pokažemo suosjećanjem tegobe, koju ovaj nevini mali život nosi. U zagrljaju svoje majke, najjačeg borca na svijetu, Sajra je i ovog trena u Turskoj u bolnici, gdje su joj urađene sve moguće pretrage, za koje se uz pomoć mnogih izdvojila velika svota novca.

Nove suze koje naviru, nova bol koja steže, nova briga koja davi, nije samo briga za ozdravljenje, nego i način do kojeg treba doći, jer je samo za bolnički tretman operativnog zahvata želuca, koji je hitno potreban, neophodno oko 11 000 eura.

Osim toga potrebna su i dodatna sredstva smještaja majke, lijekova,kontrola i dodatnih nalaza. Na nama je da se preispitamo, da se probudimo, jer na ovu tegobu ne smijemo i ne možemo da ostanemo ni slijepi, ni nijemi. Ovo je prilika za nas, da shodno svojim mogućnostima sačuvamo dječiji život, vratimo osmijeh, školske radosti, bezbrižno djetinjstvo i ugasimo majčinske brige.

Svi koji mogu i žele uplatu mogu izvršiti na sljedeće račune:
BiH – uplate za BiH u Reiffeisen banci
AMELA MAHMUTOVIC TRN:1613 0000 7941 6283

Za uplatu iz inostranstva:
IBAN CODE: BA39 161 0000 7941 6283
FULL BENEFICIARY NAME: AMELA MAHMUTOVIC
ADRESS: POTKLČE BB – ZAVIDOVIĆI

Mogućnost PayPal UPLATE: [email protected]

Molimo sve dobre ljude za pomoć i podijelu objave kako bi naša mala princeza prikupila novac i dobila što brže ozdravljenje .
Za direktan kontakt možete stupiti preko Facebook profila: Amela Mahmutović

Zdici.info