Održano 7 predtakmicenje za FOTOMODELA BIH

Život

Fashion M iz Zenice još jednom je pokazao da imaju vrhunski tim za realizaciju velikih modnih evenata širom Bosne i Hercegovine. U prepunom Clubu Seven održana je modna revija, te sedmo predtakmičenje za Fotomodela BiH za Zavidoviće.

Publika je uistinu uživala u ovom modnom eventu, a na samom kraju su gromoglasnim aplauzom i sa velikim oduševljenjem pozdravili i proglašenje pobjednice. Prekrasne mlade dame na sceni su se pojavile tri puta, u sportskom poslovnom i elegantnom izdanju. Samoj finalnoj večeri predhodile su trodnevne pripreme, gdje su djevojke kroz radionice uspjele savladati sve potrebno da zablistaju na sceni.

Cilj projekta FOTOMODEL BiH je osnaživanje i brendiranje mladih djevojka, te podrška za incijativu u lokalnoj zajednici, umrežavanje te formiranje grupe koja može biti podrška svim javnim eventima i aktivnostima u lokalnim zajednicama u kojoj djeluje.

Na samom kraju spektakularnim proglašenjem publika je saznala kojih 6 djevojka će predstavljati općinu Zavidoviće na izboru za FOTOMODELA BiH.

Odlukom fanova projekta na oficijelnoj Facebook stranici za najbolju je proglašena Jasmina Buljubašić,
Fotomodel publike je Amerisa Kovać, Top model Fashion M je Zada Duvnjak, druga pratilja je Nejla Mustafić, prvom pratiljom proglašena je Ajla Mujanović, dok je najbolja to jest Top fotomodel Zerina Bečić.

Djevojke se sada aktivno pripremaju za narednu fazu, planiraju izradu fotobookova za finalno veće te planiraju posjetu medijima i općinskim načelnicima.

Zdici.info