Održan sastanak sa članovima delegacije IOK Zavidovići

Sport

U Kabinetu općinskog načelnika održan je sastanak sa članovima delegacije IOK Zavidovići gdje su imali priliku upoznati Načelnika sa dosadašnjim rezultatima i problemima s kojim se susreću u klubu.

Povod posjete predsjednika „Odbojkaškog kluba invalida“ Zavidovići Sinanović Jasmina i ostalih članova jesu pripreme za narednu takmičarsku sezonu u sjedećoj odbojci u Premijer ligi BiH.

Član uprave Mujo Parić napomenuo je da su takmičarsku sezonu 2018./2019. tačnije 26.05.2019. godine završili sa osvojenim l mjestom na tabeli, pobjedivši svih 18 utakmica.

Klub postiže zavidne rezultate, a u narednoj takmičarskoj sezoni predstavit će se u najjačoj ligi svijeta u sjedećoj odbojci u Premijer ligi BiH, predsjednik IOK Zavidovići istakao je da su spremni za nove pobjede i postizanje odličnih rezultata kako je to do sada sportska javnost i navikla, s tim da im je potrebna pomoć i pažnja u realizaciji boljih uslova u klubu.

Članovi upravnog odbora IOK Zavidovići zahvalIli su se Načelniku na prijemu i odvojenom vremenu za pažnju, obzirom da klub zahtijeva mnogo truda, kako u takmičarskom tako i organizacionom radu.

Općinski načelnik Mujanović iskreno je obećao pomoć shodno mogućnostima budžeta, obzirom da je ovaj klub prepoznat po kvaliteti i dobrim rezultatima i van općine Zavidovići.

Zdici.info