Izborni rezultati - Lokalni izbori 2020 LIVE

Općinski načelnik

Posljednje izmjene: 28.11.2020. u 16:25

Općinsko vijeće (Osvojeni glasovi)

NAPOMENA: Rezultati lokalnih izbora 2020 za općinu Zavidovići se preuzimaju sa oficijelne stranice Centralne Izborne Komisije Bosne i Hercegovine (CIK BiH). Isti se preuzimaju periodično te u datom momentu mogu predstavljati pogrešnu sliku stanja ukoliko nisu pravovremeno ažurirani. Portal Zdici.info se ograđuje od eventualnih pogrešnih rezultata načinjenih od strane CIK-a ili treće strane.

Košarkaš porijeklom iz Zavidovića nije dobio pravo nastupa za reprezentaciju BiH

Sport

Košarkaš švicarskog kluba Lions, Samir Šehić, neće imati pravo nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, prenosi portal sportsport.ba.

O Samiru Šehiću smo i ranije pisali, a riječ je o košarkašu koji je odrastao u Sjedinjenim Američkim Državama, a čija porijeklo je iz Zavidovića.

Prema pisanju ovog bh. portala, Samir Šehić iako se našao na spisku selektora Vedrana Bosnića nije dobio dozvolu krovne Svjetske košarkaške federacije (FIBA).

Reprezentacija Bosne i Hercegovine će tako zbog administrativnih razloga u mečevima protiv Latvija i Grčke biti uskraćena za usluge ovog krilnog centra, a koji je bio dio bh. reprezentacije ljetos na turniru u Kini.

A. B./Zdici.info