Kompanija "Ziko" donirala 1.000,00 KM za akciju “Stolica za kulturu”

Zabava
dom-kulture

dom-kulture

Preduzeće zaštitne odjeće i konfekcije “ZIKO” Zavidovići je podržalo akciju “Stolica za kulturu” donacijom u iznosu 1.000,00 KM.

Tim povodom je direktor JU “Centar za kulturu” Sanel Jalmanović posjetio jednu od najuspješnijih firmi na prostoru općine Zavidovići i uručio skromni poklon direktoru Feridu Mujanoviću.

Pred uručenja poklona zahvalnice Mujanoviću, dva direktora razgovarala su o mogućoj saradnji prilikom realizacije projekta “Stolica za kulturu”.

FOTO: czkzavidovici.ba

Podsjećamo, Centar za kulturu Zavidovići pokrenuo je akciju “Stolica za kulturu” s ciljem presvlačenja stolica u Kino sali ove ustanove.

– Akcija se odnosi na presvlačenje stolica u Kino sali, a obzirom da nismo u mogućnosti sami finansirati navedeni projekat ovom prilikom pozivamo Zavidovićane da kupovinom jedne stolice podrže naš projekat i razvoj kulture na području općine. Vjerujemo da samo zajedničkom akcijom i pomoći možemo spasiti kulturu u malim sredinama i omogućiti opstanak iste a ujedno stvoriti pretpostavke za organizovanje i drugih većih sadržaja, kazali su tom prilikom iz Centra za kulturu.

E. F./Zdici.info