Kako je srednjoškolac iz Zavidovića nastupao s Prljavim kazalištem u Sarajevu

Zabava

Sredinom ovog mjeseca u Sarajevo u je održan Beer Festival koji je okupio mnogobrojne poznate bendove. Između ostalih nastupalo je Prljavo Kazalište dok je poznatu pjesmu “Mi plešemo” s Prljavcima izveo i Samir Marušić iz Zavidovića.

Svoj peti rođendan, Sarajevo Beer Festival, najveći domaći muzički festival, proslavio je  uz veći broj bendova i sa dodatnim sadržajima na festivalskom  tlu.

Sarajevo beer festival  od 2012. godine pažljivo bira muzičke goste iz regije, zbog čega je i postao prepoznatljiv i respektabilan domaći brend.

Pored Prljavog kazališta nastupali su i Zoster, Bolero, Pips, Chips & Videoclips, Električni orgazam, S.A.R.S, Sassja, Psihomodo Pop i Kultur Shock.

Na svakom koncertu Prljavcima se na sceni pridruži neko od fanova ko je muzički afirmisan. Ovoga puta u Sarajevu to je bio Samir Marušić iz Zavidovića.

– Bio je to neopisiv osjećaj koji se samo jednom doživi u životu. Prvi puta na velikoj sceni pred tolikim brojem raje stvarno neopisiv osjećaj. Kada sam izlazio na scenu osjetio sam malo dozu treme ali kada je svirka krenula sve je nestalo, prokomentarisao je Samir za Zdici.info.

Samir s Prljavim kazalištem