Kadetska reprezentacija Bosne i Hercegovine u posjeti Općini Zavidovići

Sport

Općina Zavidovići i općinski načelnik gosp. Hašim Mujanović je u saradnji sa RK Krivaja kao tehničkim organizatorom okupljanja Kadetske reprezentacije BiH, koja boravi u našem gradu, upriličio prijem za sve naše reprezentativce.

Na ovom prijemu su pored općinskog načelnika, stručnog štaba i mladih reprezentativaca prisustvovali i predsjedavajući općinskog vijeća gosp. Redžo Seferović i predsjednik RK Krivaja gosp. Mensur Sinanović.

U razgovoru sa našim reprezentativcima načelnik općine se zahvalio Rukometnom savezu BiH, koji je napravio okupljanje u našem gradu, te istakao da je njemu i svima građanima Zavidovića izuzetna čast što smo ugostili reprezentaciju BiH u našem gradu.

Naše reprezentativce je zajedno sa predsjednikom RK Krivaja upoznao o bogatoj rukometnoj tradiciji našeg grada, kao i o prirodnim ljepotama općine Zavidovići.

Na kraju ovog prijema i druženja sa mladim reprezentativcima općinski načelnik je pozvao Rukometni savez BiH da u skorije vrijeme organizuje okupljanje jedne od mladih reprezentacija u Zavidovićima čije će troškove okupljanja snositi općina Zavidovići.

“RK Krivaja se u ime Rukometnog saveza BiH zahvaljuje na prijemu, te još jednom ističemo da smo veoma ponosni da se Zavidovićima okupila reprezentacije BiH i nadamo se da će svi naši reprezentativci ponijeti lijepa sjećanja iz našeg grada.” istakli su iz RK Krivaja.

 

S. H./Zdici.info