Crnogorski policajac Milo Šćekić: Časni Kur'an znam bukvalno napamet! (VIDEO)

Dešavanja

33-godišnji Milo Ščekić iz crnogorskog mjesta Kolašin netipičan je policijski službenik koji je do sada, kako kaže, pročitao preko 3000 knjiga, a neke od njih i više desetaka puta.

U intervjuu za crnogorske medije Milan Ščekić otkrio je kako iščitavajući knjige iz područja psihologije, sociologije, teologije kao i književna djela uči kako na drugačiji način gledati na svakodnevicu.
Milo Ščekić u policijskim je krugovima poznat i kao policajac koji za vrijeme svog 15-godišnjeg rada nije napisao niti jednu kaznu. “Napisao sam samo jednu, ali mi je toliko bilo žao toga čovjeka, da sam otišao i sam je platio”, kazao je Milo te dodao da kada uhvati nekog u prekršaju pokuša mu s pedagoškog pristupa objasniti okolnosti te na taj način djelovati na ljude da više nikada ne počine slično djelo.

Prilikom gostovanja na jednoj Crnogorskoj televiziji, Šćekić je zaista pokazao zavisno poznavanje Kur'ana, u prilogu od 51: 50 pogledajte kako Milo Šćekić citira ajete iz Kur'ana ali i o svom susretu sa glavnim muftijom Mešihata Islamske zajednice u Srbiji.

Tuzlanski.ba/Zdici.info