Anes Ibrišimović u borbi za 30 000 KM

Zabava

Anes Ibrišimović, ime je poznato u Zavidovićima ali i širom naše zemlje, te se zadnju godinu i pol nerijetko pojavljuje u pisanim medijima kao i na malim ekranima. Radi se o 22.-godišnjem mladiću, našem sugrađaninu koji je, kako on kaže, svoj život posvetio muzici.

O Anesu smo pisali i ranije kada se spremao za veliko finale u učešću na bh. muzičkom showu “Zvijezda možeš biti ti” gdje je izborio zapaženo mjesto te se plasirao u finale.

I ove godine, Anes je finalista novog showa produkcijske kuće Hayat TV pod nazivom „Dio tima“.

Za nepunih 15-tak dana, tačnije 15. aprila u finalu navedenog showa Anes će se boriti za osvajanje prvog mjesta predstavljajući svoju pjesmu koju izvodi u duetu sa Jasminom Mujkanović.

Radi se o pjesmi naziva “Nikada” za koju tekst i muziku potpisuje naš poznati muzičar Eldin Huseinbegović.

Anes za naš portal ističe kako je posebno ponosan na saradnju sa Eldinom Huseinbegovićem kao i time da je pjesma snimana u studiju PRESTO, mjestu vrhunskog masteringa gdje svoju produkciju obavljaju mnoga naša poznata imena, te da je ponosan što je nakon nepune dvije godine provedenih u prostorijama Hayat TV uspio ostaviti pečat te publiku počastiti pjesmom i spotom.

Osvajanje prvog mjesta u ovom showu donosi nagradu u vrijednosti od 30 000,00 KM, a više o ovom showu možete pročitati na linku ispod.

DIO TIMA ULAZI U ZAVRŠNICU: U UTRCI ZA 30 000 KM SU TRI DUETA I SEDAM SOLISTA

Podržimo našeg sugrađanina u borbi za prvo mjesto 15. aprila, a njegov prvu pjesmu kao i spot pogledajte putem portala Zdici.info.

Vaš glas za Anesa i Jasminu pod nazivom “Ćao tim” ide na 096 / 230 – 103

Sretno i do pobjede Anese!

(Zdici.info)